Vakkundig & betrouwbaar

Voor het vakkundig (ver)bouwen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u van dienst zijn bij het bouwen, verbouwen of renoveren van uw huis, bedrijfspand of bijgebouw.
Ook voor klein- en onderhoudswerk zit u goed bij ons.

Wat klanten over ons zeggen:

Betrouwbaar Vakkundig Flexibel

Als er gebouwd/verbouwd wordt aan uw huis wilt u dat het goed gebeurd! Daarom vinden wij het belangrijk om bij elk project van tevoren alle wensen en mogelijkheden goed te bespreken. Transparantie, duidelijkheid en oplossingsgerichtheid zijn hierbij belangrijke punten. Zodat u goed weet waar u aan toe bent en met vertrouwen kunt uitkijken naar het eindresultaat.

Voor uw (ver)bouw bent u op zoek naar een vakkundige en professionele partij. Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij pakken elke klus groot of klein vakkundig en doortastend aan. En werken alleen met goede betrouwbare onderaannemers. Zo kan u zeker zijn van een goed eindresultaat van de door u aan ons toevertrouwde werkzaamheden.

Flexibel zijn betekend voor ons dat wij ons flexibel opstellen. Wij kunnen voor u allerlei zaken verzorgen, zoals het meedenken in de ontwerpfase, het verzorgen van (bouw)tekeningen en bouwvergunningen. Ook als u zelf wilt meewerken of delen van uw verbouwing wilt uitbesteden zij er wat ons betreft vele mogelijkheden en vinden we altijd een passende oplossing.

Timmerwerk

Wij kunnen alle voorkomende timmerwerkzaamheden voor u uitvoeren in zowel hout als kunststof.

Bekijk voorbeelden

Klein werk

Ook voor kleinere klussen bent u bij ons aan het juiste adres. Zoals het vervangen van een deur of plaatsen van (Velux) ramen.

Bekijk voorbeelden

Verbouw

Voor het uitvoeren van aan- en verbouw, renovatie of onderhoudswerk van uw woning zijn wij u graag van dienst.

Bekijk voorbeelden

Onderaanneming

Wij kunnen onderdelen van een nieuw- of verbouwproject aannemen of timmermannen inhuren op regie basis.

Bekijk voorbeelden

Aannemersbedrijf Rademaker
Beiershof 65
2411 JS Bodegraven
T: 06 - 53 27 42 46
E: info@aannemersbedrijfrademaker.nl

KVK: 56246668
BTW ID: NL002053247B29
BANK: NL23RABO0135988985