Algemene voorwaarden

Privacy

Aannemersbedrijf Rademaker respecteert de privacy van alle gebruikers van www.aannemersbedrijfrademaker.nl. Tevens draagt Aannemersbedrijf Rademaker er zorg voor dat alle persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om uw vragen te beantwoorden en u te informeren over onze diensten. Voor het overige zullen wij uw persoonlijke gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Aannemersbedrijf Rademaker zal uw gegevens uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die betrokken zijn bij uitvoeren van onze diensten.

Aansprakelijkheid

Hoewel bij het samenstellen van deze website de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, kan er geen garantie gegeven worden met betrekking tot de juistheid of nauwkeurigheid van de in deze website voorkomende gegevens of informatie, noch met betrekking tot de geschiktheid daarvan voor enig doel, enige situatie of enige toepassing. Er kan geen beroep worden gedaan, om welke reden dan ook, op de in deze website voorkomende gegevens of informatie. Aannemersbedrijf Rademaker is dan ook niet aansprakelijk voor eventuele schade, verliezen of andere gevolgen die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de in deze website voorkomende gegevens of informatie.

Intellectuele eigendomsrechten

Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de informatie op www.aannemersbedrijfrademaker.nl, waaronder die met betrekking tot de programmatuur, teksten, foto's, illustraties, namen, logo's en merken berusten bij Aannemersbedrijf Rademaker en/of bij diegene van wie wij een licentie verkregen hebben. Dit betekent onder meer dat het niet is toegestaan om zonder onze toestemming de op de websites vermelde informatie openbaar te maken, te verveelvoudigen en/of te bewerken, behalve voor persoonlijk gebruik.

Diensten

Wij kunnen alle voorkomende timmerwerkzaamheden voor u uitvoeren in zowel hout als kunststof.

Bekijk voorbeelden

Ook voor kleinere klussen bent u bij ons aan het juiste adres. Zoals het vervangen van een deur of plaatsen van (Velux) ramen.

Bekijk voorbeelden

Voor het uitvoeren van aan- en verbouw, renovatie of onderhoudswerk van uw woning zijn wij u graag van dienst.

Bekijk voorbeelden

Wij kunnen onderdelen van een nieuw- of verbouwproject aannemen of timmermannen inhuren op regie basis.

Bekijk voorbeelden

Aannemersbedrijf Rademaker
Beiershof 65
2411 JS Bodegraven
T: 06 - 53 27 42 46
E: info@aannemersbedrijfrademaker.nl

KVK: 56246668
BTW ID: NL002053247B29
BANK: NL23RABO0135988985